Rólunk

A Speed Pizza Burger

Már lassan 30 éve, és még mindig imádjuk csinálni...

A Speed Pizza, Burger és Palacsinta Békéscsaba kis csapata minden nap arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljon ki Téged, hogy minden egyes alkalommal, akár rendelsz tőlünk, akár bejösz hozzánk, tökéletesen elégedett legyél.

Békéscsaba szívében a Hunyadi téren, barátságos környezetben 1992 óta légkondicionált, zenés, gyorsétkezde egységgel várunk minden Kedves jelenlegi és leendő Vendéget.

A Szolgáltatásainkat nyáron nagy befogadású teraszunk teszi teljessé, csobogójával, mely árasztja a friss levegőt a tikkasztó nyári melegben. A változatos, egyedi ízekkel, családias hangulattal és a tér egyedi kialakításának köszönhetően, a hely közkedvelt találkozóhellyé vált Békéscsabán.

Törekvéseink közé tartozik, hogy udvarias, gyors és pontos kiszolgálásban részesülj. A kényelmed érdekében otthonodba is eljuttatjuk az ételkülönlegességeinket, pizzáinkat, minden nap 11.00- tól 24.00 óráig, Békéscsaba területén 1.500 Forint felett ingyenesen, a környező településekre viszont térítés ellenében. Ezzel és a kiszállítással kapcsolatban érdeklődj munkatársainknál a (66) 445-312 központi számon vagy a (66) 448 269-es számon, mely a hamburger gyorsétkezde száma.

A SPEED egységei Békéscsabán a Hunyadi téren találhatóak, nevesítve SPEED BURGER és SPEED PIZZA. Éttermünk magas színvonalú gépekkel van felszerelve, és így megfelel a HACCP követelményeinek. Ételeink a mexikói és olasz ízek hozzá igazítása a magyar íz világhoz.

A hamburgereinkhez a húspogácsát saját receptúra szerint, ellenőrzött, kiváló minőségű marhahúsból készítjük. A péksüteményeink is minőségi alapanyagokból saját recept szerint mindennap frissen készülnek. Termékeink szigorúan csak minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek. Gyorséttermeink igyekeznek segíteni Neked és családodnak, hogy otthonodban, munkahelyeden, vagy egységeinkben gyorsan juthass hozzá az ízletes és változatos ételkülönlegességekhez.