Allergén információk

Egyes ételek mellett feltüntetett szám(ok) az alábbiakban ismertetett allergén anyagok beazonosító számával azonos! Az Ön egészsége érdekében bővebb információért kérem, érdeklődjön munkatársainknál!

1 - Glutént tartalmazó gabonafélék;

2 - Rákfélék és a belőlük készült termékek;

3 - Tojás és a belőlük készült termékek;

4 - Hal és a belőlük készült termékek;

5 - Földimogyoró és a belőlük készült termékek;

6 - Szójabab és a belőlük készült termékek;

7 - Tej és az abból készült termékek;

8 - Diófélék, mandula, mogyoró, kesudió, pisztácia;

9 - Zeller és a belőle készült termékek; 

10 - Mustár és a belőle készült termékek;  

11 - Szezámmag és a belőle készült termékek;

12 - Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok;

13 - Csillagfürt és a belőle készült termékek; 

14 - Puhatestüek és a belőlük készült termékek.